Informasjonskapsler og personvern

Informasjonskapsler og personvern

Hva er en informasjonskapsel?
En informasjonskapsel er en liten tekstfil som et nettsted lagrer på datamaskinen eller mobilenheten når du besøker nettstedet. Det gjør det mulig for nettstedet å huske dine handlinger og preferanser (som innlogging, språk, skriftstørrelse og andre skjerminnstillinger) over en periode, slik at du ikke trenger å gjøre alt på nytt når du kommer tilbake til nettstedet eller blar fra en side til en annen.

Hvordan bruker vi informasjonskapsler?
Dette nettstedet bruker informasjonskapsler for å samle statistikk om hva brukerne gjør på nettstedet, slik at vi kan optimalisere innholdet vårt for å gjøre området mer brukervennlig.

Ved å bruke nettstedet og godta betingelsene, aksepterer du bruk av informasjonskapsler i henhold til det som blir opplyst på denne siden.

WordPress

WordPress bruker informasjonskapsler for å bekrefte hvem du er. Informasjonskapsler satt av WordPress er:

  • wordpress_[hash]
  • wordpress_logged_in_[hash]

Hvordan kan du kontrollere bruk av informasjonskapsler?
Du kan styre og/eller slette informasjonskapsler som du ønsker – for detaljer, se aboutcookies.org. Du kan slette alle informasjonskapsler som allerede finnes på datamaskinen, og du kan stille inn de fleste nettlesere for å hindre at de blir plassert. Hvis du gjør dette, kan du imidlertid bli nødt til å justere noen innstillinger manuelt hver gang du besøker et nettsted samt at noen tjenester og funksjoner kanskje ikke vil fungere.

Personvernerklæring

Denne personvernerklæringen gjelder ved besøk på verifythesolution.no. Verify the Solution skal behandle personopplysninger i henhold til personvernlovgivningen.

Ansvar
Verify the Solution er behandlingsansvarlig, og har ansvar for innhenting og bruk av personopplysninger i forbindelse med drift og vedlikehold av www.verifythesolution.no

 

Formål og personopplysninger

Opplysninger som samles inn lagres på Syse AS sine server. Det er kun Verify the Solution som har tilgang til opplysningene som samles inn.
Personopplysninger blir ikke utlevert til tredjeparter.

 

nnehaveren av nettstedet om aktiviteten på nettstedet, samt for å yte andre tjenester i tilknytning til aktiviteten på nettstedet og bruken av internett.

Google kan også overføre denne informasjonen til tredjeparter dersom det foreligger en rettslig plikt til dette, eller dersom slike tredjeparter behandler informasjonen på vegne av Google. Google vil ikke sammenstille din IP adresse med andre opplysninger Google måtte ha i sin besittelse.

Innsyn og retting
I henhold til personopplysningslovens § 18 har man krav på innsyn i de opplysninger som er registrert. Innsyn kan fås ved å sende en skriftlig henvendelse til Verify the Solution. Dersom de registrerte opplysninger ikke er riktige eller de er ufullstendige kan du kreve disse rettet i henhold til personopplysningslovens § 27


Oppbevaring og sletting
I henhold til personopplysningslovens § 28 skal opplysninger som ikke lenger er nødvendig ut fra det formål de er lagret for, slettes. Verify the Solution lagrer personopplysninger i henhold til den enhver tid gjeldende lovgivning.

Kontakt oss
Ønsker du ytterligere informasjon, kan du kontakte oss her. Mer informasjon om personvern finner du på Datatilsynets nettsider http://www.datatilsynet.no.