Erotiske thai massasje majorstuen Startsiden app noveller erotiske Norsk porno videoer nudist bergen Kontaktannonse sex piercing fredrikstad

Post

Et laboratorium for gode ideer – Verify the Solution

Et laboratorium for gode ideer – Verify the Solution

Verify the Solution og økosystemet rundt er beskrevet i en artikkel i SIVA beretter.

Utdrag fra artikkelen «Et laboratorium for gode ideer», kommer nedenfor .

Caroline Lønmo utvikler et nytt produkt for hundeeiere som vil overvåke hvor varmt det er for hunden som venter i bilen.

laboratorium caroline

Hun har fått eksperthjelp hos Verify the Solution, som er en utviklingsarena og innovasjonslab for raskere prototypeprosesser.

Ingeniør Caroline Lønmo må noen ganger etterlate de to hundene sine i den parkerte bilen, og hun har ofte tenkt at det hadde vært bra å vite hvordan temperaturen er i bilen mens hun er borte.

– Det ville vært fint å bli varslet dersom det ble for varmt eller for kaldt for hundene i bilen. Men det fantes ikke noe slikt produkt. Nå kombinerer jeg ulik teknologi og lager en løsning for dette, sier Lønmo, som tidligere jobbet som ingeniør innenfor oljebransjen.

Les hele saken her

Ekspertteam jobber med ideene

Det er Microtech Innovation som står bak Verify the Solution hvor aktører og utstyr samles i et felles laboratorium for idéutvikling, visualisering, test og verifisering. Den eksperimentelle utviklingsarenaen skal brukes av oppstartbedrifter og bedrifter i klyngen NCE Micro and Nanotechnology og industriforeningen Electronic Coast.

– Verify er kompetanse, utstyr og verkstedressurser for eksperimentering og verifisering av teknologibaserte idéer og konsepter. I Verify har vi ekspertteam på forskjellige felter. Dette er selvstendige aktører med kompetanse på og erfaring med ulike aspekter av utviklingsprosessen. Når en idé skal sjekkes ut, setter vi sammen et team med ulike aktører som er med på å definere prosjektet. Teamet består blant annet av industri- og produktdesignere, ingeniører, teknikere, folk som forstår markedet, og folk fra industrien. Etterhvert kan det også skje en kobling mot samarbeidspartnere som kan være potensielle investorer, sier daglig leder Roger Dalseg i Verify.

Laboratorium

laboratorium

Test-laben inneholder ulikt teknisk utstyr. Foto Elisabeth B. Ellingsen

I lokalene til Verify er det også et eget idé-laboratorium som inneholder forskjellig teknisk utstyr. Det er også lagt opp til kreative møter ved høye arbeidsbord, og et møtelokale er innrettet for pitch-trening og foredrag.

– I tillegg til behovet for å være raske kan bedriftene ha behov for teknisk utstyr som det ikke er rom for å kjøpe inn selv. For eksempel tilgang til 3D-printere. Nå kan bedriften komme hit og raskt komme opp på det nivået de trenger. De kan for eksempel jobbe i vårt laboratorium sammen med en tekniker hos oss, forklarer Dalseg.

Les hele artikkelen her

 

Ønsker du mer informasjon om Verify the Solution? Ta kontakt her

 

avatar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

  Subscribe  
Notify of